Evervest - Tutustu - Näin luomme sinulle yksilöidyn sijoitussalkun

Näin luomme salkun, joka rikastaa elämääsi.

1. Tutustuminen

Yksilöllisen sijoitussuunnitelman luomiseksi tutustumme aluksi tavoitteisiisi ja sinulle sopivaan riskitasoon.

2. Yksilöinti

Rakennamme sinulle sopivan salkun hyödyntämällä kehittyneitä algoritmejä ja vuosien varrella kertynyttä asiantuntijuutta.

3. Automaattiset korjausliikkeet

Seuraamme salkun kehitystä jatkuvasti ja teemme tarvittaessa muutoksia.

Taloudellista turvaa ja vapautta

Ota rennosti ja anna vaurautesi kasvaa. Mikäli taloutesi tärkeysjärjestykset sattuisivat muuttumaan, voit aina huoletta nostaa rahasi ulos ilman nostokuluja.

Älykästä, tehokasta ja joustavaa sijoittamista

Sijoitamme pitkäjänteisesti

Uskomme, että täsmällisellä ja oikein tehdyllä allokaatiotyöllä, pitkäjänteisyydellä ja matalalla kustannustasolla saavutetaan paras lopputulos. Menestyksekäs sijoittaminen ei ole spekulointia hinnoilla, vaan varojen hajauttamista tuottaviin sijoituskohteisiin.

Emme käy nopeaa kauppaa, emmekä tee voimakkaita, salkunhoitajan henkilökohtaiseen näkemykseen perustuvia valintoja. Sen sijaan luotamme valtavaan määrään dataa ja akateemiseen tutkimukseen pohjautuvaan sijoitusalgoritmiimme.

Voit lukea lisää siitä, miten sijoitamme täältä.

Rahasi ovat turvassa

Kun sijoitat rahasi Evervestin kautta, salkkusi arvopaperit säilytetään vakavaraisissa rahoituslaitoksissa. Kaikki sijoitukset tehdään omalla nimelläsi ja vaikka jotain ennakoimatonta sattuisi, pääset aina käsiksi tiliisi.

Suojattu verkkopalvelu

Suojatun kirjautumisprosessin ja TLS-salauksen ansiosta käyttäjätietosi ovat turvassa. Luottamuksesi ansaitseminen vaatii huolellista sitoutumista turvallisen verkkoasioinnin mahdollistamiseen. Niinpä tietoturva on yksi yrityksemme keskeisimmistä arvoista.

Tutustu sijoitusstrategiaamme

Teemme kaikkemme, jotta pääset riskitasosi mukaisiin tuottoihin.

Sijoitusstrategia

Minimaaliset kulut

Koska Evervestissä ei ole minkäänlaisia piilokuluja tai lunastuspalkkioita, sijoittamisen kustannukset säilyvät maltillisina.

Hinnasto

Rakennetaan salkku, joka rikastaa elämääsi

Aloita