Miksi valita Evervest?

Evervest on perinteisiä toimijoita tehokkaampi, edullisempi ja täysin itsenäinen. Olemme uuden ajan sijoituspalvelu, joka käyttää teknologiaa rohkeasti hyväkseen ja tuo huipputason varainhoidon kaikkien saataville.

Laadukasta sijoittamista edullisesti

Sijoituspalvelut ovat kalliita, koska niitä on perinteisesti tuotettu ja myyty korkeapalkkaisten asiantuntijoiden toimesta. Hienoista konttoreista, käsityönä ja vanhanaikaisten prosessien rasittamina. Evervest on uuden ajan sijoituspalvelu: puhtaasti digitaalinen, systemaattinen ja tehokkaampi. Koska meillä ei ole valtavaa myyntimiesarmeijaa ja käytämme digitaalisia työkaluja tehokkaasti, ovat kulumme selvästi perinteisiä toimijoita matalammat. Palautamme kertyvän säästön asiakkaillemme matalien hintojen kautta.

Teknologia tekee meistä älykkäämmän

Sijoituspalvelua ei kuitenkaan voi valita pelkän hinnan perusteella. Korkeatasoinen sijoittaminen vaatii mittavaa osaamista ja jatkuvaa vaivannäköä. Kulutietoinen sijoittaja saattaa tietää haluavansa indeksirahaston, mutta se ei vielä riitä. Niitä kun on tuhansia. Pitää tietää mikä indeksirahastoista on paras kuhunkin tarkoitukseen. Tai oikeammin mitkä indeksirahastot, koska hyvin rakennettu salkku koostuu useista eri omaisuusluokista. Omaisuusluokkien valinta onkin jo toinen tarina, koska jokaisen tuotto muodostuu erilaisista tekijöistä ja vaihtelee yli ajan. Teknologia ja datan vahva hyödyntäminen tekee Evervestistä älykkäämmän sijoituspalvelun ja on kaiken tekemisemme keskiössä. Rakennamme asiakkaidemme sijoitussalkut keräämällä tietoa useista eri lähteistä yli 40 vuoden ajalta, prosessoimalla sitä viimeisimpään akateemiseen tutkimukseen perustuvilla menetelmillä ja tarjoamalla kaiken tämän tiedon jokaisen asiakkaamme käyttöön. Tarjoamme älykkäämpää ja tehokkaampaa sijoittamista kaikille, jo 500 euron sijoitussalkuista alkaen.

Riippumaton ja reilu

Evervest on itsenäinen toimija, joka on vapaa valitsemaan asiakkaalleen oikeasti parhaat sijoitustuotteet. Emme saa tuotteiden myynnistä yhdeltäkään kolmannelta osapuolelta palkkioita, komissioita tai muutakaan korvausta. Voitkin olla aina varma, että olemme puolellasi, emmekä valitse tai suosittele sinulle huonoja sijoitustuotteita siksi, että saisimme tuotteen myynnistä palkkion. Päinvastoin. Meidän ainoa palkintomme on tyytyväinen asiakas, joka jatkaa palvelumme käyttämistä ja toivottavasti suosittelee sitä muillekin.

Kaikkein tärkeintä on aloittaminen

Sijoittamisen aloittaminen on päätös, jota on helppo lykätä. Aloittaminen pelottaa: Mitä jos kurssit laskevat? Siihen liittyy vaivaa: Kaikki ne kysymykset, joihin pitää vastata… Eikä lottovoittoa kuitenkaan ole luvassa: Menestyksekäs sijoittaminen on lähes aina pitkäjänteistä.

Mutta jos todella haluat kerryttää pesämunaa ja vaurastua, on päätös pakko tehdä. Ja mitä aiemmin aloitat, sitä suuremmaksi ehtii sijoitussalkkusi kasvaa. ”Korkoa korolle” on hieno ilmiö ja suurin syy sille, että sijoittamisessa on aina järkeä. Kun laitat rahasi töihin, saat korkoa sekä alkuperäiselle sijoituksellesi että kertyville tuotoille. Ja jos olet riittävän pitkäjänteinen, kasvaa korkojen osuus huimaksi – varallisuutesi kasvaa melkein itsestään! Ehdit nauttimaan ilmiöstä sitä pidempään, mitä aiemmin uskallat aloittaa. Tee siis yksi tärkeimmistä päätöksistä jo tänään ja aloita älykkäämpi sijoittaminen nyt!