Evervest - Hinnasto - Pienillä kuluilla on valtavat vaikutukset

Pienillä kustannuksilla on valtavat vaikutukset

Vertailu 100,000€ sijoituksella 20 vuoden ajalta

45,257

Esimerkkilaskelmassa kokonaissäästö on laskettu erona tuotossa kulujen jälkeen. Molemmissa tapauksissa oletuksena on sama toteutunut tuotto (6% p.a.), josta on on vähennetty kulut vuosittaista tuottoa laskettaessa. Tämä laskentatapa ottaa huomioon sekä eron maksetuissa kuluissa että menetetyt tuotot, kun saavutettuja säästöjä ei ole uudelleensijoitettu.

Säästä sijoituskuluissa Evervestin kautta

Aloita nyt

Mitä enemmän sijoitat, sitä pienempiä kuluja maksat

*Aloittamaan pääset jo 500 eurolla. Alle 5000 euron sijoituksista perimme 3€/kk vähimmäispalkkion, mikäli et ole valmis säästämään palveluun vähintään 100 euroa kuukaudessa.

Kulut sisältävät arvonlisäveron.

Palvelun kokonaiskustannus koostuu Evervestin hallinnointipalkkiosta ja ETF-rahastojen hallinnointipalkkiosta, joka on keskimäärin 0,31 prosenttia vuodessa.

Ei ostokuluja

Varojesi siirtäminen on aina ilmaista.

Ei säilytyspalkkioita

Varojesi säilyttäminen on aina ilmaista.

Ei kaupankäyntikuluja

ETF-rahastojen ostaminen on aina ilmaista.

Ei lunastuspalkkioita

Varojesi siirtäminen pois Evervestistä on aina ilmaista.

Valitsemme sinulle parhaat arvopaperit

Kaikilla pörssinoteeratuilla rahastoilla (ETF:llä) on pieni vuotuinen hallinnointikulu. Pyrimme kuitenkin aina käyttämään kaikkein kustannustehokkaimpia arvopapereita, kun luomme sijoitusstrategiasi.

Emme koskaan ota vastaan palkkioita arvopaperien liikkeellelaskijoilta tai muiltakaan tahoilta.

Fiksu hajautus ja maltilliset kustannukset näkyvät viivan alla

Näin salkkumme olisivat tuottaneet - valitse riskitaso

Riskitaso:
Osake-/korkopaino /
Keskituotto -: % per vuosi
Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta arvonkehityksestä, eikä sen perusteella voi muodostaa luotettavia oletuksia tulevasta tuotto- tai arvonkehityksestä. Sijoituksen arvo voi nousta tai laskea tulevaisuudessa ja sijoittaja voi menettää sijoittamiaan varoja.

Toteutunut tuotto: kuvaajassa esitetty tuotto on laskettu todellisten asiakassalkkujen päivittäisenä keskituottona riskitasokohtaisesti kulujen jälkeen. Niillä ajanjaksoilla, joilla yksittäisellä riskitasolla ei ole ollut yhtäkään todellista asiakassalkkua, on tuotto laskettu kyseisen riskitason salkuissa käytettävien sijoitusinstrumenttien tuottojen painotettuina keskiarvoina kulujen jälkeen. Esitetty tuotto on paras arviomme eri riskitasojen tuottokehityksestä, mutta yksittäisen salkun tuotto voi poiketa esitetystä, etenkin pienten alle 5000 euron salkkujen kohdalla.

Simuloitu tuotto (ennen vuotta 2017): sekä salkun odotettu kehitys että historiallinen simuloitu tuotto esitetään nimellistuottona. Salkun odotettu kehitys perustuu eri omaisuusluokkien tuotto-odotuksiin ja odotettuun arvojen heiluntaan. Tuotto-odotuksista on vähennetty hallinnointipalkkiot. Historiallinen tuotto perustuu simulaatioihin ja on paras arviomme siitä, miten eri sijoitusstrategioiden mukaiset salkut olisivat tuottaneet eri vuosina.

Tutustu sijoittamiseen Evervestissä

Voit keskittyä tavoitteiden asettamiseen, sillä me huolehdimme kaikesta muusta.

Tutustu tarkemmin

Tutustu yritykseemme

Teemme kaikkemme, jotta pääset riskitasosi mukaisiin tuottoihin.

Tutustu yritykseemme

Rakennetaan salkku, joka rikastaa elämääsi

Aloita sijoittaminen